• Hjem
  • Om oss
  • Om PAM Norge
  • Bedriften

Bedriften

PAM er verdens største produsent og teknologileverandør av duktile støpejernsprodukter med fokus på produksjon av rør, deler og ventiler i duktilt støpejern til vann- og avløpsbransjen, vannkraftbransjen samt MA rør, deler og koblinger til innomhus bruk. Selskapet er eid av det franske industrikonsernet Saint-Gobain med 170.000 ansatte i 64 land. PAM har fabrikker på 3 kontinenter og leverer ca.10 millioner meter rør årlig, og er sertifisert på kvalitet (ISO9001) og miljø (ISO14001).

Saint-Gobain PAM Norge AS leverer rør, rørdeler og ventiler til det kommunale vann- og avløpsnettet og til kraftbransjen, i dimensjoner opp til DN 2000. I tillegg leverer vi MA-rør, deler og koblinger til innomhus bruk (VVS) i dimensjoner opp til DN600.

Våre oppdragsgivere er ledningseiere (kommuner og interkommunale selskaper), vannkraftaktører og byggherrer. Vi forhandler våre produkter og løsninger via grossist, noe som gir god tilgjengelighet over hele landet.

Som salgsorganisasjon er vi opptatt av tilstedeværelse og kundetilfredshet, og vi har derfor stort fokus på aktiv deltakelse og synlighet i en rekke lokale og regionale sammenhenger.

Saint-Gobain PAM Norge AS har 13 ansatte og kontor/lager i Oslo. 

 

 

 

 

 

 

 

Utskrift E-post

Saint-Gobain PAM Norge AS

Telefon: (+47) 23175860    E-post: firmapost@pamline.no  
Besøksadresse: Brobekkveien 107 bygg A, 0582 Oslo
Postadresse: Brobekkveien 107, 0582 Oslo

Fakturaadresse: Saint-Gobain PAM Norge AS, Brobekkveien 107, 0582 Oslo
E-post faktura: einvoice.pam.no@saint-gobain.com
Org.nr. NO 929 255 178 MVA

E-post bestillinger: firmapost@pamline.no 
E-post reklamasjoner: aftersale@pamline.no

 

Nyhetsbrev

Du kan melde deg på vårt nyhetsbrev her: PAM Norge nyhetsbrev