Livet på anleggsplassen

Anleggsplasser kan være både store og kompliserte eller små og oversiktlige. Uansett er det viktig å ha en klar forståelse av hvilke forventninger oppdragsgiver har i forhold til rør og deler. I dette ligger blant annet varemottak, lagring, interntransport, montering, omfylling og trykkprøving. Dette er sentrale elementer som man må ha kontroll på for å få en god og effektiv produksjon.

Duktile støpejernsrør er i utgangspunktet robuste rør som tåler håndtering meget godt, men det er allikevel noen forholdsregler som må ivaretas. Våre leggeanvisninger gir konkrete råd & anbefalinger om disse temaene og vi i PAM er opptatt av å være tilstede ute i det praktiske liv hvor verdiskapningen skjer.

Dagens moderne støpejernsrør har fortsatt de gode egenskapene som kjennertegner støpejern som materiale, og vi våger derfor påstanden om at er det ett materiale som tåler livet på anleggsplassen så må det være duktile støpejernsrør. Vi har erfaring fra en rekke store prosjekter gjennom mange år og deler gjerne av vår erfaring og kompetanse på dette området.

Utskrift E-post

Saint-Gobain Byggevarer AS – PAM Norge

Telefon: (+47) 23175860    E-post: firmapost@pamline.no  
Besøksadresse: Nils Hansens vei 13, 0667 Oslo
Postadresse: Nils Hansens vei 13, 0667 Oslo

Fakturaadresse: Saint-Gobain Byggevarer AS, Postboks 6211 Etterstad, 0603 Oslo
E-post faktura: faktura.byggevarer@saint-gobain.com
Org.nr. NO 940 198 178 MVA